Aarhus – en moderne by

En levende blanding af ungdommelig energi og et brag fra fortiden gør Aarhus til en by med et energisk pulsslag. I Aarhus, når vi siger gåafstand, mener vi virkelig gåafstand.

Kunstmuseet, ARoS, leverer banebrydende værker fra nogle af verdens mest progressive kunstnere. Besøg Dokk1, hvor du får mulighed for oplevelse og aktivitet samt ro og fordybelse. I bygningen finder du medier, café, projektlokaler, haller, studieceller, legeplads og meget mere. Den Gamle By – Den Gamle Bys Museum er en unik international attraktion, og Moesgaard Museum vil give besøgende en museumsoplevelse i verdensklasse.

Meget tæt på Aarhus ligger Legoland. LEGOLAND Billund Resort er Danmarks mest berømte og populære forlystelsespark for familier og børn i alle aldre. Med så meget sjov, fart og action for hele familien.
Vidste du, at LEGOLAND har en hjemmeside, hvor du finder alt. Her finder du altid gode tilbud på alt.

Som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 nåede væksten, god stemning og kulturelle begivenheder i Aarhus et nyt højdepunkt, hvilket gør 2018 til endnu et begivenhedsrigt år, der kommer. Aarhus er en meget erfaren værtsby med flere arrangementer i porteføljen. Som Danmarks næststørste by er der været vært for mange store begivenheder i Aarhus, Atletik, Håndbold, Sejlsport, Golf, Gymnastik, Bordtennis mm. En by med erfaring med såvel EM som VM. Aarhus var engang hjemsted for Denmark Open i Badminton. I øjeblikket er Aarhus hjemsted for de danske statsborgere.

Århus kendetegn

Aarhus er en dynamisk by på den jyske halvø i Danmark. Herfra er strand, havn og skov alle inden for rækkevidde af en 15-minutters cykeltur. Der bor 345.000 mennesker i Aarhus og 1,2 millioner mennesker bor i Aarhus-området.

Strande i Aarhus

Der er adskillige strande i Aarhus. Strandene i nord og syd vender mod øst og er smukt beliggende nær skov og by, let tilgængelige, gode parkeringsmuligheder og det rolige vand gør strandene ideelle for familier med børn.

Store shopping steder

Du behøver kun at slentre gennem Aarhus for at mærke den særlige atmosfære og se folk med fyldte indkøbsposer, før du forstår, hvorfor Aarhus er blevet kåret til Nordeuropas bedste shoppingby. Alt, hvad hjertet kan begære, finder du i Aarhus. Design, mode, livsstil og trendsættende – det er blot nogle af ordene, der beskriver det væld af gode shoppingoplevelser, der venter dig i Danmarks bedste shoppingcenter.