Underholdning

Det er det perfekte sted at være for badmintonentusiaster, der ønsker at underholde børn eller være sammen med venner ved gården.

Børn og familier er meget velkomne, der er flere pladser og aktiviteter målrettet publikum under 18 år. Børn vil have non-stop sjov med vores underholdningsprogram for børn i alderen 5-12 år i KidsZone. Programmet byder også på en mulighed for at få adgang til visning af spillertræning, en badmintontime med en professionel træner og masser af andre spil og aktiviteter.

Der er en bred vifte af mad- og drikkevarer tilgængelige på stedet og lige uden for Arenaen i vores FanZone. Vi planlægger at have en række forskellige køkkener, så der vil være familievenlige muligheder, siddende spiseoplevelser samt en række foodtrucks, så fans kan købe takeaway-måltider og komme tilbage til at se kampen. Der vil være en masse tilbud på badmintonudstyr i løbet af hele ugen fra en række forskellige producenter af badmintonudstyr. Så alle kan blive klar til næste sæson med de nyeste badminton-gadgets.

Se verdens bedste badmintonspillere fra dit eget private rum, mens dedikerede medarbejdere serverer mad og drikkevarer under hver spillesession. En VVIP-oplevelse inkluderer adgangskort til alle gæster og er det eneste sted at netværke og underholde, mens du ser al handlingen på banen. Gå til ‘Gæstfrihed’ for at se mere.